Turkisk.png

Türgi jogurt

Pehme, meeldivalt hapukas ja kreemja konsistentsiga. Suurepärane hommikusöögiks ja vaheeineks naturaalsel kujul või marjade ning puuviljadega. Sobib ideaalselt külmade kastmete, segasalatite, magustoitude valmistamiseks, küpsetamisel ja selliste toitude valmistamisel, kus jogurtit soojendatakse, kuid ei keedeta. 

Kergelt hapukas.

Türgipärase jogurti loomulik hapukus võimaldab seda kasutada näiteks salatikastme põhiainena, sest see võib asendada majoneesi ning teatud määral isegi äädikat. Seetõttu sobib see jogurt hästi kokku ka hapukate toitudega, näiteks tomatikastmes vorstistroogonoviga. Türgipärast jogurtit võib kergesti kasutada serveerimisel, kus erinevad koostisained serveeritakse kihtidena. Kui kasutada seda jogurtit koos magusamate piimatoodetega , siis pakub türgipärane jogurt värsket ja meeldivat kontrasti.

Kreemja koostisega.

Turkisk (türgipärane) 10%-line jogurt on heaks alternatiiviks rasvasematele piimatoodetele nagu hapukoor ja majonees. Vahetage kohe toodet ja nautige värsket maitset. Kui soovite, et leib, mida küpsetate, oleks mahlasem ja säiliks kauem, vahetage või ja vedelikaine täielikult või osaliselt välja Türgi jogurti 10% vastu.

Näpunäide: Kui teil on kodus ainult Lindahlsi Turkisk jogurtit, võite seda ka keeta, kui segate selle hulka väikese koguse maisitärklist. Veidi rohkem tööd, kuid tulemus on seda väärt.

Koostisained

Kõrgpastöriseeritud piim, koor, jogurtikultuur.

Toitainete sisaldus 100 g tootes

Energiasisaldus
528 kJ/129 kcal
Proteiin
4,2 g
Süsivesikud
5,1 g
Rasv
10 g

Hoiustamine

Jahedas maksimaalselt +2 - 8 °C juures.

Säilivus

Avatud pakendis: 7 päeva.